Барселона. Норвежецът Каспер Рууд се класира за третия кръг на

...
Барселона. Норвежецът Каспер Рууд се класира за третия кръг на
Коментари Харесай

Каспер Рууд се класира за третия кръг на турнира по тенис в Барселона

Барселона. Норвежецът Каспер Рууд се класира за третия кръг на шампионата по тенис в Барселона (Испания) от сериите АТП 500 с награден фонд 2 661 825 евро. Поставеният под номер 2 в схемата на надпреварата Рууд победи американеца Брандън Накашима с 6:3, 6:2 в мач, траял час и 29 минути. Норвежецът, който е седми в международната класация все още, нямаше особени проблеми в дуела с Накашима и стигна до триумфа, осъществявайки по два пробива в двата сета.

Камерън Нори (Великобритания), номер 4 в схемата, изигра сложен мач против Егор Герасимов (Беларус), само че го преодоля в три сета – 5:7, 6:4, 6:4. За третия кръг се класира и шестият подложен Диего Шварцман (Аржентина) Той в профил Макензи Макдоналд (САЩ) с 6:2, 6:2.

Италианецът Лоренцо Сонего, 11-и подложен в конкуренцията, доближи третия стадий в Барселона след триумф над представителя на Швеция Елиас Имер с 6:4, 6:2. Още един италианец – Лоренцо Музети, също се класира за идващия кръг, побеждавайки в два сета – 6:4, 7:6(8) номер 12 в схемата Дан Еванс от Англия. 20-годишният Музети ще срещне Диего Шварцман в третия кръг.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР