Банско се пука по шевовете за Нова година. Най-масовите пакети

...
Банско се пука по шевовете за Нова година. Най-масовите пакети
Коментари Харесай

Нова година на Банско! Колко струва?

Банско се пука по шевовете за Нова година. Най-масовите пакети са за три нощувки, като свободни места почни няма. В някои от хотелите към момента могат да се намерят единични свободни места.

" На база ол инклузив за двама с включена празнична вечеря, цената е в порядъка на 3000 лева Гостът получава настаняване в комплекса, прилагане на всички спа уреди, горещите минерални вътрешен и външен басейн, джакузита, изхранване три пъти дневно, плюс две междинни изхранвания, които са континентална и следобедна закуска, питиета през целия ден, както и питиета по време на храненията, празнична вечеря, която включва много забавни оферти от българската и континентална кухни ", описа пред Нова тв Димитър Колев, притежател на хотел.
-->
В по-малките хотели заетостта за Нова година също е на 100 %. Кирил Зашев, също притежател на хотел, споделя, че свободни места няма. 

" Нашите резервации стартират от 24-ти, до 2-ри, 3-ти януари всичко ни е цялостно. За Нова година сме подготовили празнична стратегия, празнична вечеря, всякакви игри за гостите. Вече интереса към Банско като курорт се завръща от цяла Европа, нали главните посетители, постоянните – Израел, Англия, Русия отпада, заради войната, само че гърци – много поръчки има от Гърция. В момента при нас на 100 % заетостта за Нова година е от българи ", разкри Зашев.

Силен сезон чакат и ресторантьорите, тъй като любознанието на задграничните туристи доста постоянно ги кара да излизат от комфорта на ол инклузива и да се потапят в неповторимия обичай и просвета на Банско, който най-силно се усеща таман в механите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР