Поне 18 души загинаха при ужасяваща автобусна катастрофа в популярно

...
Поне 18 души загинаха при ужасяваща автобусна катастрофа в популярно
Коментари Харесай

18 загинали и 31 ранени, след като автобус се преобърна при ужасяваща катастрофа в популярно туристическо място в Мексико

Поне 18 души починаха при ужасяваща автобусна злополука в известно туристическо място, като се чака броят на жертвите да нарасне.

Първоначалните отчети демонстрират, че още 27 души са били ранени след злополуката на автомагистралата Ел Капулин-Чалма в покрайнините на Мексико Сити, Мексико. Смята се, че рейсът е пътувал за Чалма по религиозни аргументи, когато се е преобърнал в неделя, 28 април.

Снимките от мястото демонстрират, че рейсът лежи встрани, блокирайки пътя. Части от рейса, в това число две колела, останаха разпилени по основния път. Осем деца са измежду ранените.

Издаден е „ червен код “, което значи, че броят на жертвите евентуално ще се усили. Говорейки пред локалната преса, незасегнат очевидец твърди, че нещастието е била породена от щета в спирачките на рейса на сектор от лъкатушен път.

Прочетете повече: Катастрофа в Южна Африка: обгорелите тела на поклонниците на Великден към момента са в рейса който падна от моста, убивайки 45


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР