Твърди се, че нито Ливърпул, нито Мохамед Салах имат желание

...
Твърди се, че нито Ливърпул, нито Мохамед Салах имат желание
Коментари Харесай

Ливърпул взе решение за трансфер на Мохамед Салах след яростния му спор с Юрген Клоп

Твърди се, че нито Ливърпул, нито Мохамед Салах имат предпочитание да се разделят след разногласието на нападателя с Юрген Клоп.

31-годишният египтянин и Клоп се забъркаха в гневен спор през второто полувреме на равенството 2-2 на Ливърпул с Уест Хям през уикенда, откакто Салах беше подложен на пейката за наложителния конфликт. По-късно Салах отхвърли да разяснява случая, като сподели на кореспонденти, че ще има „ пожар “, в случай че разкрие какво се е случило.

Клоп към този момент разгласи, че ще напусне Анфийлд в края на сезона и имаше доста спекулации, че Салах също може да се реалокира, откакто притегли интерес от клубове в Саудитска Арабия предишното лято.

Въпреки това, нов отчет от The Athletic разкри, че Ливърпул няма проекти да продава Салах, който не е показал, че има някакви проекти да напусне.

Бившият футболист на Челси и Рома към момента има още една година от тригодишния контракт, който написа през 2022 година Докладът обаче продължава да обрисува, че мнението измежду ухажорите на Салах в Бл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР