Всяка връзка има своите възходи и падения – но с

...
Всяка връзка има своите възходи и падения – но с
Коментари Харесай

„Отмъстих си на изневярата на бившия след 23 години, като спах с нейната любовна дъщеря`

Всяка връзка има своите възходи и падения – само че с малко съчувствие и схващане множеството проблеми могат да бъдат решени. Един мъж обаче показа по какъв начин не е могъл да елементарни на някогашната си избраница, откакто е схванал, че носи дете на различен мъж.

След това, 23 години по-късно, той твърди, че е „ отмъстил “ на изневеряващата си някогашна -годеница по един от най-лошите вероятни способи - да спи с щерка си. В обява в обществените медии сегашният 45-годишен изясни по какъв начин е предложил брак на тогавашната си другарка Ела, когато е бил на към 20 години преди нейната бременност.

Всеки седем месеца след нейната бременност, той споделя, че светът му се срутил, когато различен мъж декларирал, че е бащата на бебето. Говорейки с Reddit, той сподели: „ Преди към 24 години тогавашната ми избраница ми сподели, че е бременна. Бях над луната. Все още не сме определили дата за женитба, само че в този момент искахме да изчакаме, до момента в който детето навърши две години на три, с цел да вземат участие в сватбеното празненство.

„ Когато тя беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР