Българското национално малцинство е мост за сътрудничество между България и

...
Българското национално малцинство е мост за сътрудничество между България и
Коментари Харесай

Председателят на сръбския парламент се срещна с Караянчева

Българското национално малцинство е мост за сътрудничеств о сред България и Сърбия. Това съобщи ръководителят на сръбския парламент Мая Гойкович, която е на посещаване у нас. Днес тя организира среща с ръководителя на Народно събрание Цвета Караянчева. Сред обсъжданите тематики са българите в Западните околности, участието на Сърбия в Европейския съюз и бъдещето на Западните Балкани.

Само свързаността на страните от Балканския полуостров и Западните Балкани може да увеличи както икономическия напредък, по този начин и туристическите визити. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева след срещата си с ръководителя на сръбския парламент.

Председателят на сръбския парламент Мая Гойковичуточни, че Сърбия е доста признателна на България, тъй като по времето на председателството е обърнала внимание на Западните Балкани.

Председателят на Народната скупщина на Сърбия Мая Гойкович е на двудневно посещаване у нас по покана на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР