Френските въоръжени сили подготвят ново разузнавателно звено, предназначено да поддържа

...
Френските въоръжени сили подготвят ново разузнавателно звено, предназначено да поддържа
Коментари Харесай

Френските въоръжени сили тренират ново звено от „суперсекретни“ разузнавачи

Френските въоръжени сили приготвят ново разследващо звено, предопределено да поддържа настъпателни интервенции, което „ би било потребно в Украйна “. Това заяви радиостанцията RTL, чийто сътрудник съумя да следи ученията на това поделение в Естония. „ Ще проникнем, пробвайки се да се доближим до противников позиции и даже да ги заобиколим. След тоа ще имаме две решения в плаа на разузнаването. Ще пуснем безпилотен уред или ще използваме положителния демодиран метод – очите си. Можем да забележим малко от покрайнината. Мястото е доста е сходно на това, което виждаме в Украйна и в огромните равнини на Изток, тъй че това е доста забавно за нас ", сподели един от членовете на отряда FRAN - щабен сержант Кентен.

Твърди се, че бойците от това поделение „ могат да се крият в храстите с часове “ с помощта на камуфлажа и да употребяват дронове, с цел да следят врага от височина 200-300 м. Това е „ пробно поделение от суперсекретни бойци “. предопределени да разпознават вражеските замъци и да търсят входни точки в окопите и да координират дейностите на щурмовите групи, които ще ги завладяват.

„ Старши сержант Кентен и сътрудниците му упражняват в действителни условия и споделят, че са подготвени да защитят своя естонски съдружник “, прибавя кореспондентът на радиостанцията. Отбелязва се, че Франция взе участие в ученията на НАТО в Естония, в които вземат участие 14 хиляди души. Авторът на материала оповестява, че задачата на тези учения е „ да се покаже на Русия, че нахлуването в Естония би било неприятна концепция “ и точно на тези полигони френската войска „ тества компетентността на ново звено това би било потребно в Украйна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР