Кирил Петков продължи предизборните си срещи след инцидента край АксаковоСъпредседателят

...
Кирил Петков продължи предизборните си срещи след инцидента край АксаковоСъпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков продължи предизборните си срещи след инцидента край Аксаково

Кирил Петков продължи предизборните си срещи след случая край Аксаково
Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков възобнови предизборните си срещи със симпатизанти след случая край Аксаково, където след удар сред кола на НСО и автомобил „ Ауди “, лидерът са цивилния автомобил умря. Само преди ден в персоналния си профил в обществената мрежа Facebook Петков съобщи, че анулира предизборните си срещи „ до момента в който съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията, е направено. “
Днес, единствено ден след този пост той се среща със симпатизанти на партията в  Силистра.
По-късно още веднъж с  пост във персоналния си профил в обществените мрежи Петков изясни за какво не е видял случая преди два дни и посочи, че държи връзка с екипа, който се грижи за потърпевшата жена. „ Прочетох в последните дни ужасни спекулации и виждам, че за доста хора няма граници на човешкото – всичко се употребява за кални политически внушения. Няма да им давам отговор, само че е значимо обществото да знае няколко обстоятелството, с цел да не го заблуждават озверели политици, за които явно граници няма:
Моята защита беше свалена от НСО през януари 2023г.В последсвие в Министерство на вътрешните работи постъпи информация за директна опасност за живота ми и междуведомствена комисия, в която вземат участие и другите служби, ми назначи защита заради тази опасност. Знам, че поради смяната на нашата България, за която се боря, си навличам и доста недоброжелатели. Моето семейство също е наясно с рисковете, които поемам. След този сигнал за опасност се разпореди и непрекъснато полицейско наличие пред дома ми.Така че тази защита изобщо не е “придобивка ” от властта и не пожелавамна никого заради такава причина да му се назначава защита. Не се върша на воин, просто спекулациите по тази тематика бяха ужасяващи и желая хората да знаят истината. “, написа Петков. Той прецизира, че е бил на задната седалка в дясно и акцентира, че не са бързали за на никое място, а това подстрекателство били „ следващите ужасни медийни спекулации “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР