Българският футболен съюз и Аматьорската футболна лига информират, че очакват

...
Българският футболен съюз и Аматьорската футболна лига информират, че очакват
Коментари Харесай

БФС и АФЛ очакват заявки за участие в първенствата за девойки

Българският футболен съюз и Аматьорската футболна лига осведомят, че чакат поръчки от клубовете в системата на девическия футбол за присъединяване в шампионатите и шампионатите през спортно-състезателния сезон 2023/2024 година Надпреварите ще се провеждат и организират по взаимната стратегия с УЕФА за развиване на женския и девическия футбол.

Заинтересованите клубове за присъединяване в спортния календар за девойки до 11 година, девойки до 13 година, девойки до 15 година и девойки до 17 година могат да изпратят публична поръчка на имейл  най-късно до 10.08.2023 година Чрез същия адрес тимовете могат да обменят преписка и да получат спомагателна информация за провеждането на идните надпревари.

През сезон 2023/2024 година шампионатите за девойки в четирите възрастови категории ще бъдат провеждани на териториален принцип, а след завършването им ще бъдат планувани финални съревнования за всяка възраст. Форматът и програмата на шампионатите ще бъдат направени след изясняване на броя на подадените поръчки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР