Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното европейско движение

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното европейско движение
Коментари Харесай

Ева Майдел: Евроизборите през май ще определят бъдещето на Европа за десетилетия

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и ръководител на Международното европейско придвижване Ева Майдел се срещна с ръководителя на ЕНП Жозеф Дол във вторник, 9 октомври 2018г. в централата на партията в Брюксел. „ Европейските избори през май ще дефинират не просто състава на европейските институции за идващите пет години, а бъдещето на Европа за десетилетия напред. Ако проевропейските партии не съумеем да покажем задоволително ясно на жителите изгодите от обединена Европа, рискуваме в идващия Европейски парламент да има огромно количество популисти и хора, искащи Европа да се върне години обратно в развиването си, “ съобщи Ева Майдел по време на срещата.

„ Като евродепутат от ГЕРБ и ЕНП и ръководител на най-голямата мрежа от проевропейски организации всеки ден се срещам и беседвам с жители и бизнеси от цяла Европа. Много от тях се оказват подлъгани от подправени вести и не виждат смисъл от европейската интеграция. Наш дълг е да разрушаваме митовете за Европа и да демонстрираме обстоятелствата – Европа не е съвършена, само че е най-хубавият инструмент, който можем да имаме за справяне с проблеми като миграцията, тероризма, обществените неравенства, възстановяване на стандарта на живот. “ Това добави българският евродепутат.

По време на двустранната си среща, Ева Майдел и Жозеф Дол разискаха съответни планове на Международното европейско придвижване за европейските избори. Двамата разговаряха и за въвличането на необятна част от обществеността в дебата за бъдещето на Европа и интензивността на жителите на европейските избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР