Българският Червен кръст и Съюзът на българските автомобилисти стартират съвместна

...
Българският Червен кръст и Съюзът на българските автомобилисти стартират съвместна
Коментари Харесай

Не минавай червената линия, зоват БЧК и СБА

Българският Червен кръст и Съюзът на българските автомобилисти започват взаимна акция за повишение на информираността по отношение на разпространяването на COVID-19 и ограниченията за сигурност под надпис " COVID-19 към момента не е във почивка ". В интервала ноември-януари ще бъдат комуникирани така наречен " червени линии ", които не би трябвало да прекрачваме. Кампанията има за цел да доближи до възпитаници, които употребяват всеобщия градски превоз за напредване до учебно заведение. Организаторите възнамеряват да насочат своите послания също към автомобилисти и пътуващи по коледните и новогодишните празници.
 90% от инфектираните с Covid-19 имали недостиг на витамини и минерали
90% от инфектираните с Covid-19 имали недостиг на витамини и минерали

Надя Петрова, специалист: Най-често срещаният недостиг е на витамините А, Е, Д3, B6, В12

За да доближат до по-голям брой от целевите групи специалистите на СБА и БЧК създадоха поредиц а от анимирани видеоклипове, които показват основното настоящо лице в акцията - човечето, което не прекрачва " алените линии ". То ни напомня някои потребни препоръки, които могат да спасят освен нашия, само че и живота на другите към нас. Човечето пътува с градски превоз до учебно заведение, постоянно е с маска и съблюдава целесъобразната отдалеченост. Когато времето е хубаво, то се разхожда пешком до учебно заведение. След всяко пътешестване то ни напомня, че би трябвало да измием и дезинфекцираме ръцете си.

Кампанията се поддържа от Международната автомобилна федерация ФИА и е част от общите старания на ФИА и Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец за поддръжка на битката с ковид инфекцията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР