Трябва да се полагат повече грижи за войниците ни. Тази

...
Трябва да се полагат повече грижи за войниците ни. Тази
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Руската армия си има проблеми. Дори и според Кремъл

Трябва да се поставят повече грижи за бойците ни. Тази деликатна рецензия насочи претендентът за боен министър Андрей Белоусов, който е непосредствен съдружник на Путин. Сергей Шойгу да му мисли.

Министерство на вътрешните работи се похвали с първа акция против пазаруването на гласове след началото на предизборната акция - девет души бяха арестувани в Бургас.

Президентът Румен Радев няма да наложи вето върху измененията в Закона за хазарта

Софийският градски съд остави в ареста за втори път Красимира Трифонова, упрекната, че в съучастничество с щерка си е умъртвила Пейо Пеев. Пред съда тя съобщи, че е почтена... и че жертвата ги е обичала.

" Евровизия " завърши със скандал - от Европейската комисия остро реагираха на решението на уредниците да не разрешат да се развява знамето на Европейски Съюз на финала в събота.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР