Българската фирма МТГ Делфин АД е удовлетворила техническите и финансовите

...
Българската фирма МТГ Делфин АД е удовлетворила техническите и финансовите
Коментари Харесай

Българска фирма е отговорила на изискванията за придобиването на нов кораб на ВМС

Българската компания МТГ " Делфин " АД е удовлетворила техническите и финансовите условия с офертата си за придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморските сили (ВМС), предава news.bg.

Такъв е изводът от работата на междуведомствената работна група по плана за придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморски сили, назначена със заповед на министър-председателя, оповестяват от Министерството на защитата.

Техническите оферти на компанията удовлетворявали и в забележителна степен надхвърляли заложените механически характерности. Качественото осъществяване на плана и прехвърлянето на високи технологии се подсигуряват от рамковите съглашения на МТГ " Делфин " с 5 водещи компании, чиито артикули са одобрени на международния пазар.

Това са " Thales " с нейните клонове в Холандия, Франция и Германия, немската " Diehl Defens ", италианската " Leonardo ", френската MBDA и " Rheinmetall " (Швейцария и Германия).

Системният интегратор е " Thales " с опит в построяването на повече от 160 кораба. Корабните силови установки (двигатели и дизелгенератори) се доставят от Съединени американски щати.

За реализиране на интернационалните стандарти за строителството на подобен клас кораби отговорност носи класификационната организация " Bureaeu Veritas " (Франция), която ще реализира самостоятелен надзор на реализацията на всички стадии.

Така българският бизнес основава самобитен казус - за качеството на резултата са ангажирани европейски компании с над 38 милиарда евро оборот за 2016 година

Инвестиционният план за придобиването на 2 многофункционални модулни патрулни кораба за Военноморски сили е с планирана оптималната стойност 820 милиона лв. и ще се осъществя в интервал от 5 години.

С придобиването на нов вид многофункционален модулен патрулен транспортен съд Военноморски сили ще реализиран качества, нужни за присъединяване в необятен набор от морски интервенции на НАТО и Европейски Съюз.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР