България води преговори за купуването на подводница за нуждите на

...
България води преговори за купуването на подводница за нуждите на
Коментари Харесай

Купуваме подводница за флота. Текат преговори

България води договаряния за пазаруването на подводница за потребностите на Военноморски сили. Това заяви във Варна вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов. Разговорите ще лишават към 2-3 години.

" Българският флот плува решително напред и отбелязва своите триумфи в пандемичната 2020 година ", сподели Каракачанов. Той означи като триумфи закупуването на двата нови минни ловци за потребностите на Военноморски сили, както и поръчката на двата нови кораба, които се създават от варненска корабостроителна компания. " За пръв път за повече от 100 години целево се създават кораби за потребностите за родния флот, а не се купуват такива ", акцентира Каракачанов.

Като изключителни триумфи той уточни още провеждането на военните учения в границите на миналата година, както и нарасналият интерес към армията.

" Тази година за едно място в армията са се борили почти 6 души. Това ще докара до по-бързо попълване на матроския и сержантския състав на флота.  С 40 % се е нараснало времето на вода на нашите кораби в състава на съюзническите патрулни групи ", регистрира Каракачанов.

Той бе посрещнат пред Щаба на Военноморски сили във Варна с военни почести. Поводът за визитата му бе разбор на подготовката на Военноморските сили през образователната 2020 година.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР