Уважение към културата и традициите на всеки един народ в

...
Уважение към културата и традициите на всеки един народ в
Коментари Харесай

Вяра Емилова: Време е за социална държава! Време е за социална Европа!

„ Уважение към културата и традициите на всеки един народ в Европейския съюз, само че като българи - постоянно да слагаме българския народен интерес преди всичко “, прикани Вяра Емилова - претендент за член на Европейския парламент от листата на Коалиция " Българска социалистическа партия за България ".
" Никога няма да мълча при опитите за замяна на историята ни, ще се боря с всички сили против противоречиви обществени модели, налагани тихомълком през европейското законодателство ", безапелационна е Емилова. По думите й " Когато отидем в Европарламента, без значение, че сме от разнообразни партии, българските евродепутати би трябвало да отстояваме като един здравия разсъдък във всяка законодателна самодейност в Европейски Съюз ".
Тя подчертава върху обществената политика, която е витално значима за хората от европейските страни, които понесоха голямата тежест на войната в Украйна, съсипвайки стопанските системи си. " Като социалисти ние слагаме преди всичко хората и решаването на техните проблеми - не на следващия ден или в идващия програмен интервал, а в този момент, незабавно! Бедността, безработицата, общественото изключване, неграмотността - това са огромните провокации пред нас и никой различен, с изключение на една обществена партия, не може да се оправи с тях. Време е за обществена страна! Време е за обществена Европа! ", сподели тя в умозаключение.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР