България сега остана да взема решения в условията на ултиматум.

...
България сега остана да взема решения в условията на ултиматум.
Коментари Харесай

Крум Зарков: Каквото и решение да вземе за руския ултиматум, България ще бъде унизена

" България в този момент остана да взема решения в изискванията на ултиматум. Каквото и решение да вземем оттук насетне, ние ще бъдем унизени. Ние, не Руската федерация. Това решение значително е неясно. " Това разяснява пред БНР Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

" Не може и не се е случвало в никакъв случай да се разгласи такова решение, от подобен мащаб, към една от петте страни непрекъснати членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и да се чака, че това ще сътвори заглавие във вестник, някой точка персонален рейтинг и друго. Това няма по какъв начин да се случи ", съобщи Зарков.

Реципрочното понижаване на дипломатическия състав може да се направи " в разговор, умерено, а не с тази проява ", счита Зарков.

По думите му това покачва както вътрешнополитическото, по този начин и външнополитическото напрежение.

 От много време царува комплициране за връзките сред Българска социалистическа партия и Политическа партия, както наподобяват в профил, означи Крум Зарков. Според него симпатизантите на партията губят доверие в държавното управление.

" Някои се забиха в буквоядството, без да схванат, че Слави Трифонов разтуря задругата. От този миг нататък най-вероятният сюжет беше и продължава да бъде предварителни избори ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия.

За връзките сред Българска социалистическа партия и президента Румен Радев, Крум Зарков посочи, че спорът се подхранва:

" Президентът Радев и Българска социалистическа партия заемат сходни позиции съвсем по всички тематики и въпреки всичко се намира метод президентът да бъде нападнат. Това целеустремено търсене, спорът на Корнелия Нинова с президента не вреди на Румен Радев, а на Българска социалистическа партия. Каква е повода, какъв е неговият произход - не знам. "

Според Зарков решението за връщане на хартиените бюлетини е " всъщност погрешно " и ще сложи партията в сложната обстановка в последните дни на този парламент да гласоподава с ГЕРБ и Движение за права и свободи по Изборния кодекс.

" Точно по този въпрос - по въпроса за честността на изборите, това не е добра компания ", уточни депутатът.

Отварянето на Изборния кодекс в тази обстановка напълно не значи ограничение на дебата единствено до машинното и хартиено гласоподаване и " ще завалят сигурно най-различни оферти ", предизвести Зарков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР