България се превърна от парламентарна република в премиерска и министър-председателят

...
България се превърна от парламентарна република в премиерска и министър-председателят
Коментари Харесай

Вигенин: България се превърна в премиерска република

България се трансформира от парламентарна република в премиерска и министър-председателят може да уволни предсеадтеля на Народно събрание и да си назначи нов. Това съобщи някогашният външен министър и в този момент народен представител от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.
" Много постоянно дебатът в Народно събрание се обезмисля, тъй като решенията авансово са взети в един кабинет ", посочи той. Вигенин разгласи, че Българска социалистическа партия е постигнала задачата си с импортирания избор на съмнение, който бе отритнат в Народно събрание през днешния ден.

" Не мога да кажа, че отхвърлянето на този избор е укрепило държавното управление, тъй като неговата мощ не се мери с броя гласове в Народното събрание. Това е илюзия, която два пъти му се случва на Борисов - тя докара до края на първото и второто му държавно управление, това ще се случи и с третото. И в случай че държавното управление в този момент оцеля, то рано или късно ще си отиде поради корупцията ", уверен е Кристиан Вигенин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР