България е в подчинено положение. Този ход за смяната на

...
България е в подчинено положение. Този ход за смяната на
Коментари Харесай

Политолог: Кирил Петков е бушон. Когато един бушон изгърми, идва нов бушон

" България е в подчинено състояние. Този ход за промяната на Кирил Петков с Асен Василев дали трансформира наличието? Вълкът си маха черната овча кожа и си поставя бялата, само че това трансформира ли характера на вълка?... Кирил Петков е бушон. Когато един бушон изгърми, идва нов бушон ".

Това мнение изрече пред БНР историкът и лекар по политически науки Станислав Бачев. Според Бечев България е унижена от политическата ѝ класа и " няма почтени ".
Той предвижда, че в идващите дни " нещата ще се утежняват ":

" Те имаха сложени задания извън - едното беше за Северна Македония и то беше изпълнено, второто - за Русия. Може би остава Истанбулската спогодба по някакъв метод да бъде възродена, само че това напълно ще ни закопае и като общество ".

По думите на Станислав Бачев настоящето ръководство е пристигнало на власт с помощта на престижа на президента Румен Радев:

" Това не може да се не помни. Конституцията за пръв път беше нарушена точно в границите на служебните кабинети, които бяха ръководени и назначени от президента ".

Според политолога доцент Антоний Гълъбов има две положителни вести:

" Че Кирил Петков се отдръпва като претендент за министър-председател и второто е, че имаме някакъв детайл на съществени цели и на цели, към които да се договаря в кратковременен проект. Това е някакъв прогрес, тъй като до момента имаше отвод от това да се направи управническа стратегия и нямаше подготвеност да се разгърне цялостна стратегия ".

По думите му е проблем, че Политическа партия ще договарят с депутатите по настрана, както и това, че не са разказани добре тематиките, които са цели на вероятно държавно управление.

" България не би трябвало да трансформира позицията си, откакто е декларирала това, несъмнено, с всички вреди и проблеми, които ще докара това. Те би трябвало да бъдат отделени - да останат въпрос на вътрешнополитически спор за отговорността за приемането на това решение (изгонване на 70 дипломати и чиновници на съветското посолство - б.р.). В интернационален проект и в двустранните ни връзки с Руската федерация България не би трябвало да трансформира позицията си ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР