Ford Pro пуска на пазара новия Transit Connect. Новото поколение

...
Ford Pro пуска на пазара новия Transit Connect. Новото поколение
Коментари Харесай

Новият Ford Transit Connect – по-практичен и с нови технологии

Ford Pro пуска на пазара новия Transit Connect. Новото потомство на компактния ван е още по-практично и предлага набор от нови технологии и продуктови нововъведения. Системите за подкрепяне на лидера, които към този момент се оферират като стандарт, включват мрежова навигация, система Ford KeyFree и помощник за мъртви зони, който предизвестява за приближаващи коли със сигнал във външното огледало при промяна на лентата.

Новият Transit Connect предлага и спомагателни системи за подкрепяне като алтернатива, като помощник за отбягване и прекъсване при завиване, а от септември 2024 година и помощник за маневриране на ремарке, което улеснява шофирането и паркирането с ремарке.

В усъвършенствания интериор компактният ван разрешава цифрово преживяване при шофиране с помощта на своя 10-инчов сензорен екран и конфигурируем, 10,25-инчов дигитален инструментален панел, както и безжична интеграция на мобилен телефон.

Ford Pro също усили практичността и вариативността на компактния ван, изключително за търговски клиенти. Обемът на товарното пространство нараства до 3,1 кубически метра за междуосието L1 или даже до 3,7 кубически метра за L2. Освен това увеличеният потребен товар до 792 кг и оптимален потенциал на изтегляне до 1500 кг разрешават превозването на огромно количество товари или съоръжение.

Пускането на пазара ще се организира на три стадия. Панелният ван Transit Connect с невисок разход на гориво 2,0 l EcoBlue дизелов мотор от последно потомство към този момент може да бъде поръчан в две версии: с 90 кВт/122 к.с. и 7-степенна автоматизирана трансмисия и със 75 кВт/102 к.с. и 6-степенна ръчна скоростна кутия. Клиентите на новия стилен ван могат да избират сред две междуосия (L1/L2) и два разновидността на съоръжение: като наклонност цените стартират от 30 583 евро (25 700 евро нето), във разновидността Limited от 33 558 евро (28 200 евро).

Transit Connect с plug-in хибридна технология (PHEV) ще последва за първи път през септември. Transit Connect PHEV съчетава 1,5-литров, бензинов мотор EcoBoost с високоволтова батерия и електрически мотор, което му обезпечава електрически пробег до 110 километра. В тази настройка задвижването реализира систематична мощ от 110 кВт/150 к.с. и 350 Нм оптимален въртящ миг. 6-степенна автоматизирана трансмисия с технология за двоен съединител предава мощността към задвижващите колела.

Освен това от септември Transit Connect ще се предлага и като по този начин наречената FlexCab. Като двойна кабина, този вид на модела отваря нови благоприятни условия за бързо трансформиране на микробуса от комфортен петместен автомобил в необятен транспортер с помощта на изключително гъвкавата му идея за сядане.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР