Volkswagen Group разпространи първото изображение на изцяло нов и достъпен

...
Volkswagen Group разпространи първото изображение на изцяло нов и достъпен
Коментари Харесай

Volkswagen Group подготвя електромобил и за 20 000 евро

Volkswagen Group популяризира първото изображение на напълно нов и наличен 100% електрически модел, за който разясняват, че е създаден от Европа, за Европа.

Световната премиера на новия бюджетен електрически автомобил на Volkswagen Group е планувана за 2027 година, а цената, която са заложили от групата е 20 000 евро.

" За този план, Volkswagen ще разчита на висока степен на локализация в Европа, което от своя страна е от изгода за Европа като индустриална локация ", анонсират от Volkswagen Group. " Друго преимущество: понижават се дългите транспортни направления на съставените елементи и надлежно замърсяването със CO2 ".

Новото пазарно предложение на Volkswagen Group идва като продължение на самодейността на групата и нейните марки за реализирането на самодейността по основаването на електрически автомобил на цена от 25 000 евро, като същият е планувано да бъде стартиран на пазара не по-късно от края на идната година. Той ще стане част от моделните портфолиа на Volkswagen, Cupra, Skoda и Volkswagen (и под формата на стилен SUV модел), като ще се създава в Испания.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР