Бъдещият нов партиен лидер – Цветан Цветанов, намигна на президента

...
Бъдещият нов партиен лидер – Цветан Цветанов, намигна на президента
Коментари Харесай

Цветанов намигна на Радев

Бъдещият нов партиен водач – Цветан Цветанов, намигна на президента Румен Радев, минути откакто разгласи, че наесен учредява лична партия. Цветанов зае позицията на Радев по измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи, с които се основава нова основна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ”. Румен Радев наложи несъгласие на поправката, тъй като твърди, че тя дублира НСО. Не съм на страната на Радев, аз съм на страната на експертизата, сподели Цветанов пред бТВ.

ВИЖ ОЩЕ: Цветанов изплю камъчето - прави партия

Въпреки това той се оказа на едно мнение с президента и по още два основни въпроса. Първият е държавната петролна компания, против чието основаване Цветанов се разгласи срещу, тъй като не била нито в управническата програмата на ГЕРБ, нито в тази на патриотите. Това ни връща 25 години обратно и нарушава пазарните правила, разяснява някогашният втори в ГЕРБ. Вторият въпрос бе планът „ Три морета ”. Той породи като самодейност на 8 президенти, президентът Доналд Тръмп го поддържа, а България сега стои настрана, още не е определила вноската си, сподели Цветанов. И пусна следващи стрели към Борисов: „ България отсъства от интернационалната сцена, не взе участие в стратегическите диспути ”.

Цветанов отхвърли да е снимал спалнята на Борисов. Как си представяте това, в спалнята в моя дом влизаме единствено аз, жена ми и децата, сподели Цветанов. Той разгласи, че 141 000 души са одобрили на фесбук страницата му неговото решение за овакантяване на ГЕРБ. И даде знак, че стилът на новата му партия ще е офанзива по ГЕРБ – хората там били с изменени лица, нямали мнение, някой им нареждал да приказват против него по малките екрани, след това му се извинявали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР