„Аз слушах анонси от изказването на държавния глава. Запознала съм

...
„Аз слушах анонси от изказването на държавния глава. Запознала съм
Коментари Харесай

Дариткова за Радев: Разстроена съм от некомпетентното му изказване

„ Аз слушах анонси от изявлението на президента. Запознала съм се с главните му упреци и не мога да приема нито един от тях. Смятам, че е предумишлено търсене на политическа рецесия. А условия за такава не съществуват, тъй като държавното управление е устойчиво. Съвсем скоро го потвърди провалилият се избор на съмнение на Българска социалистическа партия. Това съобщи пред Нова ТВ Даниела Дариткова.

„ Днес мненията ще бъдат главно към Конституцията. Тя би трябвало да се познава и да се цитира неведнъж. Президентът въплъщава единството на нацията съгласно Конституцията. Според Член 1 цялата власт произтича от народа и никоя персона не може да присвоява упражняването на националния суверенитет”, счита тя.

„ В рамките на три години ръководство на този кабинет в никакъв случай не сме усещали поддръжка от президента. Такава не е имало и за Народното събрание. Имаме 19 пъти несъгласие, наложено на законите. Факт е, че в последните шест месеца няма такова. Все отново, въпреки и не публично декларирано, неподкрепата на президента е била факт, което не ни е пречило да осъществяваме нашата програма”, сподели Дариткова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР