На тържествената церемония по откриването приветствие към участниците отправи Николай

...
На тържествената церемония по откриването приветствие към участниците отправи Николай
Коментари Харесай

Приключиха ХХIII-те областни състезания на Младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” - Пловдив

На тържествената гала по откриването одобрение към участниците насочи Николай Бухалов- заместител кмет по " Спорт и юношески действия " в община Пловдив. Въпреки дъжда, стартът не беше отсрочен и ход на конкуренцията даде шефът на РДПБЗН Пловдив старши комисар Васил Димов. Спортните умения на децата бяха подкрепени и от началници на районните служби. Адреналин, горещи страсти и блян за победа трансфораха събитието в същински състезателен празник!
Прочетете още
Организаторите на надпреварата наградиха с самостоятелни оценки петимата най- дребни огнеборци, които са едвам на 11 годишна възраст. Три от тях са част от тима на Садово, останалите две- от Хисаря и от Пловдив.

Победител в конкуренцията сред 11 тима участници станаха младите огнеборци от СУ ” Никола Вапцаров “ гр. Пловдив. Втори приключи тимът на друго пловдивско училище- СУ „ Димитър Матевски ". Третото място в класирането заеха възпитаниците на ОУ „ Христо Смирненски “ гр. Раковски.

Всички деца получиха грамоти и предметни награди за своето присъединяване, а спечелилите бяха отличени с купи и медали.

Първенците от учебно заведение " Никола Вапцаров " ще показват Пловдивската пожарна на националното съревнование в к.к " Албена ".

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР