Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов

...
Аз мога да си направя изводи от състоянието на Трифонов
Коментари Харесай

Дончева: Ако най-добрите гримьори са произвели този вид на Слави, работата не е добре |

" Аз мога да си направя заключения от положението на Трифонов от това, което видях на записа, знаейки, че телевизия 7/8 има най-хубавите гримьори. Ако най-хубавите гримьори са произвели този тип на Слави Трифонов, работата не е добре ", сподели Татяна Дончева пред бТВ.

Според нея Слави Трифонов не би трябвало да е решителен фактор.

" Има парламентарна група. Тази група е била 90% в предходния състав. Видяла е компликациите, видяла е проблемите, когато някой със мощ се пробва да постанова дневен ред. Видяла е и съперника очи в очи, в непосредствен проект ", счита Дончева.

По думите й тонът на Филип Станев дава очаквания, че в парламентарната група на ИТН ще се сътвори лидерско ядро, което ще поеме отговорност за пътя на групата: " Това няма да бъде Слави Трифонов. Независимо, че благосклонността към Има Такъв Народ е подбудена от благосклонност към него, изключително от младото потомство ".

Дончева заяви, че за нея е много важно да се възстанови парламентарният дух, което значи по-малко пререкания по време на парламентарните процедури. 

Попитана дали от коалиция " Изправи се! Ние Идваме! " още веднъж ще предложат да се сътвори Комисия по проверка, тя разяснява:

" Ще предложим. Но желая да се разберем за следното: онази Комисия по проверката, която функционираше, когато още не беше отхлупена кутията на нарушаванията в предходното ръководство, имаше едно значение. Когато към този момент е предходна акцията, когато е работило служебното държавно управление и от администрацията могат да се извадят нови обстоятелства, тази Комисия не може да има такова значение ". 

Татяна Дончева сподели още, че е доста значимо държавните институции да стартират да си правят работата с разбирането, че пред закона всички трябва да са равни. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР