Американският изследователски институт Робърт Лансинг (RLI) твърди, че Кремъл подготвя

...
Американският изследователски институт Робърт Лансинг (RLI) твърди, че Кремъл подготвя
Коментари Харесай

Кремъл подготвял света за нова пандемия

Американският проучвателен институт " Робърт Лансинг " (RLI) твърди, че Кремъл приготвя " осведомителния декор " за нова пандемия. Според откривателите на института Москва се готви за осведомителна акция за началото на вирусна пандемия, като задачата е да хвърли виновността върху Съединени американски щати.

В обявата се показва, че медии, свързани с съветското военно разузнаване, пишат, че

" американски военни биолози са в Кения ", а Медицинският научно проучвателен институт за инфекциозните заболявания на американската войска постоянно изпраща там свои хора. Руското военно разузнаване " прецизира ", че " американците, ръководени от полковник, събират бълхи, кърлежи и други паразити, способни да разнасят инфекции,

написа Фактор. Предполага се, че Москва популяризира тези известия, с цел да приготви почвата за провокирането на нова пандемия, за която да упрекна Съединени американски щати. Според известието на " Робърт Лансинг "

съветските военни биолози учат и създават бойни вируси на шарка и други разновидности.

Твърди се, че в ЦАР има съветски военни лаборатории, учещи изключително заразните болести с висока смъртност, ръководени от Научно-изследователски институт 49 на Министерството на защитата на Русия.

По информация на RLI, лабораторията съставлява подземна болница с изолирани болнични стаи за 15 души и се охранява от съветски военни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР