Автобусът на латвийския шампион РФС се преобърнал на магистрала в

...
Автобусът на латвийския шампион РФС се преобърнал на магистрала в
Коментари Харесай

Ужасяващ инцидент с автобус с бивш футболист на ЦСКА

Автобусът на латвийския първенец РФС се преобърнал на автомагистрала в някогашната руска република. Причина за страховития случай били усложнените метеорологични условия поради паднал сняг и опит на водача на автобуса да избегне конфликт с автомобил. Част от тима на РФС е някогашният вратар на ЦСКА Витаутас Черниаускас. Играчите се прибирали в Рига след контрола в Хелзинки с локалния ХИК, приключила с победа 2:0 за латвийския първенец.

За благополучие случаят се е разминал без жертви. Няколко играчи са получили пострадвания, само че те не заплашват живота или кариерите им. На един от футболистите се постанова да бъде направена интервенция на носа.

„ Отчитайки сериозността на случая, може да отчетем с наслада, че на нас ни провървя. Никой не почина и никой не получи съществени пострадвания. Футболистите са в потрес, само че са щастливи, че са живи “, оповестиха от клуба.

В деня на случая в профила на РФС в Инстаграм е оповестено видео, на което футболистите бутат клубния рейс, който не може да излезе от хлъзгав сектор на паркинг.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР