Авиационният гигант Боинг (Boeing) възобнови на ниска скорост производството на

...
Авиационният гигант Боинг (Boeing) възобнови на ниска скорост производството на
Коментари Харесай

Боинг пак почна да прави 737 MAX

Авиационният колос " Боинг " (Boeing) възобнови на " ниска " скорост производството на 737 MAX, прекратено след две смъртоносни произшествия, довели до световното приземяване на самолетите от регулаторите, заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на информация от компанията.
Самолетът не е осъществявал полети от март 2019 година и към момента е на няколко основни стъпки, с цел да получи позволение от Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати и други регулатори, съобщи БГНЕС.
" Боинг " съобщи, че работата по MAX е обновена във фабриката на компанията в Рентън, Вашингтон, като ползва начинания за повишение на сигурността на работното място и качеството на продуктите.
" Ние непрестанно усъвършенстваме нашата индустриална система и я вършим още по-силна ", споделя Уолт Одишо, вицепрезидент и общоприет управител на програмата 737.
" Боинг " спря производството през януари на фона на несигурността по кое време регулаторите ще разрешат на самолета още веднъж да лети.
Дори преди пандемията от ковид, рецесията с MAX струваше на " Боинг " милиарди долари отплата за самолетни компании и индустриални разноски, в това число разноските за предпазване на повече от 400 самолета, които не можеха да бъдат доставени на клиентите.
Оттогава проблемите на " Боинг " се задълбочиха, откакто клиентите му бяха въвлечени в битка за оцеляване заради намаляването на пътуванията заради разпространяването на COVID-19.
По-рано във вторник " Боинг " разгласява детайлности по отношение на проекта за съкращения на личния състав с 10 % или с към 16 000 чиновници като цяло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР