Руският президент Владимир Путин заяви, че по време на посещението

...
Руският президент Владимир Путин заяви, че по време на посещението
Коментари Харесай

Путин обсъжда с Лукашенко втората фаза на руските ядрени учения с участието на беларуски военни

Руският президент Владимир Путин съобщи, че по време на визитата си в Беларус има намерение да разиска с беларуския си сътрудник Александър Лукашенко проблемите на сигурността, както и съветските нуклеарни учения с присъединяване на беларуски военни, оповестява ТАСС.

" Днес и на следващия ден ще обсъдим всичко това, в това число проблемите на сигурността, на които обръщате огромно внимание. Тук също има защо да се приказва. Тук всичко е устойчиво и се развива добре “, сподели Путин по време на среща с Лукашенко, която се състоя на летището в Минск.„ Ще поговорим за втората фаза на упражненията. Това е обвързвано с директното присъединяване на нашите беларуски другари, сътрудници от военната сфера в тези мероприятия ", означи още Путин.

След диалога на летището в Минск президентите на Русия и Беларус Владимир Путин и Александър Лукашенко продължиха общуването си в неофициална конюнктура. Руският президент дойде късно нощес в Минск на публично посещаване, а на летището го посрещна президентът на Беларус.

Посещението на Путин в Беларус е второто задгранично посещаване на съветския водач след началото на новия му президентски мандат на 7 май. Миналата седмица съветският президент посети Китай, а на 26-27 май отива на държавно посещаване в Узбекистан. Освен сигурността и стопанската система, измежду оповестените от Кремъл тематики за договаряния е интеграционното взаимоотношение в границите на съюзната страна.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР