Армията на Тайван провежда двудневни учения с бойни стрелби. Целта

...
Армията на Тайван провежда двудневни учения с бойни стрелби. Целта
Коментари Харесай

Тайванската армия проиграва отговор на вражеска атака от морето

Армията на Тайван организира двудневни учения с бойни стрелби. Целта – инспекция на бойната подготвеност и демонстрации на огневата мощност. На брега в Пинтунг бойците изстрелват противотанкови ракети с точно ориентиране към цели в симулиран отговор на вражеско нахлуване откъм морето. Министерството на защитата съобщи, че учението укрепва отбранителния капацитет на острова.
Учението е особено комбинирано със стрелби с бойни патрони. Целта е да се укрепят отбранителните качества на Тайван, тренировки в действителни бойни условия, тъй че нашите бойци да получат по-големи убеденост и качества в отбраната на страната ни.
Сун Ли-фан – представител на министерството на защитата на Тайван

Министерството на защитата приветства всяка подготвеност от своите интернационалните сътрудници да оказват помощ с образование на тайвански бойци. Основен акцент в учението е пукотевица с ракети с дребен обхват за отбрана от морско нахлуване.

Очаква се през идната година тайванската войска да получи по-модерни противотанкови ракети Tow 2B. Те имат по-усъвършенстван режим на безжично ориентиране. Могат дейно да поразяват противников бойни кораби и бронирани транспортни средства, като обсегът им е до 4500 метра.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР