Апокалиптична картина за бъдещето на човешката цивилизация успя да обрисува

...
Апокалиптична картина за бъдещето на човешката цивилизация успя да обрисува
Коментари Харесай

Краят на цивилизацията ни иде! Предрече го компютър

Апокалиптична картина за бъдещето на човешката цивилизация съумя да обрисува компютъра стратегия. Технологията предсказа, че до няколко десетилетия светът към този момент няма да е подобен, какъвто го познаваме през днешния ден, и на планетата ще настъпят световни промени.

Компютърният модел планува, че краят на актуалната ни цивилизация ще пристигна до 2040 година, като най-кардиналните промени ще настъпят още през 2020 година, написа Дейли Експрес. Тоест хората, населяващи планетата сега, скоро ще преминат от един стадий на битие в различен.

Според компютърната разработка до 2040 година на Земята ще настъпи световен срив. Това заключениее направено въз основата на калкулации, свързани със замърсяването на въздуха, повишаването на популацията, индустриалните процеси и изчерпването на земните запаси.

Ако стойностите, отнасящи се до тези фактори, продължат да са същите и през идващите години, светът няма да може да остане същият. Най-вероятно той ще се промени трагично още през 2020 година, предсказва още злокобната компютъра прогноза.

Една от аргументите, водещи до срив на цивилизацията ни, е световното замърсяване. Ако не вземем ограничения и продължим да действаме по същия метод, скоро ще се стигне до сериозни промени на земята. До 2050 година ще настъпи истински апокалипсис. Цивилизационният живот, на който сме привикнали през днешния ден, ще бъде опустошен, считат експерти.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР