Джеймс Мартин остана да се опитва да проследи“ своя гост,

...
Джеймс Мартин остана да се опитва да проследи“ своя гост,
Коментари Харесай

ITV Saturday Morning хаос, когато Джеймс Мартин се опитва да „проследи“ гост, след като са напуснали снимачната площадка

Джеймс Мартин остана да се пробва да „ наблюдава “ своя посетител, откакто изчезнаха по време на фотосите за неговото шоу ITV Saturday Morning.

Телевизионният готвач приготвяше стихия за госта Габриел с сътрудниците готвачи Ричард Кориган и Ник Неърн. Но когато Ричард Кориган трябваше да се причисли към 54-годишния Джеймс, той разгласи, че не може да го откри.

Представяйки сегмента, той сподели: „ Добре пристигнал още веднъж... към момента имаме идва тайландско зелено къри за моята гостенка Габриел ", добавяйки: „ Ричард се е разхождал някъде. Ще се опитаме да го проследим по-късно в шоуто, само че ще опитам Хайлендс от добър другар от моя... Ник Найрн. "

След идната отмора Джеймс съумя да откри странстващия си посетител и Ричард се върна на снимачната площадка с Габриел. Той сподели: „ Добре пристигнали още веднъж в шоуто – върнах всичките си посетители. Ричард, Ник и Габриел “, преди да стартират да подготвят обещаното тайландско зелено къри.

Наскоро Джеймс „ забрани “ готвача Глин Пърнел, притежател на звезда Ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР