Ангрнажните ремъци са изработени от издръжливи материали, но понякога се

...
Ангрнажните ремъци са изработени от издръжливи материали, но понякога се
Коментари Харесай

3 употребявани коли, в които ангренажният ремък се къса много често

Ангрнажните ремъци са направени от издръжливи материали, само че от време на време се късат, защото натоварванията върху този консуматив са много съществени. Няма толкоз доста аргументи за късането на ремък, само че е добре известно, че случи ли се, това предизвиква доста проблеми или казано с други думи основения ремонт е обезпечен. Порталът Autocar обръща внимание на три автомобила, в които ангренажният ремък се къса постоянно. По-конкретно става дума за бензиновите версии на моделите.
Hyundai Elantra (трета генерация)  3 използвани коли, в които ангренажният ремък се къса доста постоянно

За коли, създадени от 2000 до 2006 година, присъща нередовност е разтрошаване на ролките и оттова бързото изхабяване на ангренажния ремък. Затова специалистите предлагат да не чакате 60 000 км пробег, а постоянно да проверявате положението на ремъка и да го сменяте на 45 000 км дружно с ролките и помпата.

Daewoo/Chevrolet Lanos  3 използвани коли, в които ангренажният ремък се къса доста постоянно

Често срещан проблем с тази бюджетна кола е износването на ангренажния ремък. По него много бързо се появяват пукнатини и дребни вдлъбнатини по вътрешната повърхнина на консуматива. Ако това не бъде видяно в точния момент, ремъкът може да се скъса. И маслото може да форсира повредата, тъй като то постоянно доближава до ремъка от некачественото уплътнение на коляновия вал.
Skoda Octavia (първо поколение)  3 използвани коли, в които ангренажният ремък се къса доста постоянно

Първото потомство, произведащо се от 1998 до 2011 година, се характеризират с бързо изхабяване на ремъка, заради което е по -добре да се редуцира интервалът на замяна до 50 000 км. За благополучие, помпата е надеждна, тъй че за ремонта би трябвало да закупите самия ремък, обтегачи и ролки. Между другото, по-късно производителят реши казуса с преждевременното изхабяване на ремъка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР