Андре Онана вече официално е играч на Манчестър Юнайтед. Дълго

...
Андре Онана вече официално е играч на Манчестър Юнайтед. Дълго
Коментари Харесай

Официално: Онана е играч на Манчестър Юнайтед

Андре Онана към този момент публично е състезател на Манчестър Юнайтед. Дълго траялата сага към неговото прекосяване на " Олд Трафорд " от Интер към този момент завърши. Тази вечер 27-годишният камерунец бе разгласен като ново попълнение на " алените дяволи ". Той е подписал контракт за идващите 5 години, като англичаните ще платят за правата му 55 милиона евро, 51 като закрепена сума и още 4 под формата на бонуси.
Прочетете още
" Да се причисля към клуб като Манчестър Юнайтед е голяма чест. Цял живот работя за сходно нещо, преодолявайки доста компликации. Да изляза на " Олд Трафорд ", с цел да пазя вратата и да оказвам помощ на тима, ще бъде необикновено преживяване. Това е началото на ново премеждие с новите ми съотборници и новите упоритости, които да преследвам. Манчестър Юнайтед има страхотна история с велики вратари, само че аз ще се постарая да оставя своята диря в идващите години. Развълнуван съм от опцията да работя още веднъж с Ерик загар Хаг и нямам самообладание да оказа помощ на отбора да печели. Решен съм да дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на този популярен клуб ", показа Онана при представянето си.

Очакванията към Онана на " Олд Трафорд " са големи, защото той ще би трябвало да заеме мястото на вратар от класата на Давид де Хеа. Камерунецът към този момент отпътува при тима за предсезонното турне в Съединени американски щати, а евентуално ще направи формалния си дебют против Уулвърхамптън на 14 август.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР