Американският президент Доналд Тръмп изглеждаше объркан за миг при груповото

...
Американският президент Доналд Тръмп изглеждаше объркан за миг при груповото
Коментари Харесай

Тръмп гримасничи по време на груповото ръкостискане на срещата на АСЕАН

Американският президент Доналд Тръмп изглеждаше комплициран за момент при груповото здрависване на срещата на върха на АСЕАН, като първоначално се опитваше безрезултатно да откри вярната поза по време на групова фотография, преди да влезе във форма.

 Тръмп разгласи, че имал чудесни връзки с Дутерте
Тръмп разгласи, че имал чудесни връзки с Дутерте

Първата им двустранна среща била " доста сполучлива "

По време на " фамилна фотография " по-рано през днешния ден на срещата на водачите на страните от АСЕАН в Манила, незабележим представител инструктира събралите се водачи да изпълнят обичайното " здрависване на АСЕАН ", молейки водачите да кръстосат дясната си ръка над лявата и да се ръкуват със стоящите до тях и от двете им страни.

Give them a hand: Trump does the ASEAN twist at Manila summit

Видеото на очевидното малко комплициране на Тръмп бързо се популяризира онлайн.

Изглеждащият комплициран Тръмп, правещ първото си посещаване на срещата на АСЕАН като част от обиколката си в Азия, първо кръстосал ръцете си на китките пред себе си, преди да забележи какво вършат неговите сътрудници и да се причисли. Той наподобява е гримасничил до момента в който е завъртял ръцете си през тялото си, с цел да се ръкува с филипинския президент Родриго Дутерте с лявата си ръка и с виетнамския министър председател Нгуен Суан Фук от дясната му страна.

Американският президент не беше единственият международен водач, който е имал проблеми с ръкостискането по време на АСЕАН. Руският министър председател Дмитрий Медведев не е кръстосал ръцете си за здрависване, а вместо това употребявал обикновено лявата и дясната си ръка.

Things got a bit awkward as Pres. Trump posed with world leaders for a group handshake at the beginning of the ASEAN summit in the Philippines. https://t.co/HZW5UwO6Gb pic.twitter.com/2bZnkTtrCy
— ABC News (@ABC) November 13, 2017
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР