Американският президент Джо Байдън заплаши руския президент Владимир Путин с

...
Американският президент Джо Байдън заплаши руския президент Владимир Путин с
Коментари Харесай

Байдън заплаши Путин с война

Американският президент Джо Байдън заплаши съветския президент Владимир Путин с война, в случай че си разреши да нападне съдружник на Съединени американски щати в НАТО, предадоха американките медии.

Байдън разяснява продължаващата към този момент над три месеца война в Украйна, която Русия стартира непредизвикано на 24 февруари. „ Колкото и да не съм склонен с Путин, Съединени американски щати няма да се опитат да го смъкват (от власт) “, сподели Байдън. Той обаче акцентира, че в случай че Съединени американски щати и техен съдружник бъде нападнат от съветската войска, то Съединени американски щати ще бъдат „ директно ангажирани “ в този спор.

Американският президент също по този начин акцентира, че Съединени американски щати не желаят война сред НАТО и Русия и се пробва да увери Москва, че няма да насърчи Украйна да нанася удари отвън нейна територия. Коментарът му за свалянето на Путин от власт наподобява бе изработен, с цел да хвърли изясненост върху друго негово изявление, направено по време на тирада в Полша през март, разясняват международните организации. Тогава Байдън сподели, че „ за бога, този човек не може да остане на власт “.

Съединени американски щати ще дават модерни ракетни системи на Украйна, която се бори против съветските сили, нахлули на нейна територия, се споделя в публикация на американския президент Джо Байдън във в. " Ню Йорк Таймс ". В публикацията Байдън отбелязва, че въпреки всяка война да завършва благодарение на дипломацията, договарянията отразяват фактическото състояние на бойното поле. " Предприехме незабавни дейности за изпращането на Украйна на обилни количества оръжия и муниции, с цел да може силите ѝ да се борят на бойното поле и да се слагат във допустимо най-изгодна позиция на масата за договаряния ", написа Байдън. Изданието показва, че това са най-мощните оръжия, които дават Съединени американски щати на Украйна от началото на войната. " Затова взех решение, че ще предоставим на Украйна по-модерни ракетни системи и муниции, които ще ѝ дадат опция да нанася по-точни удари по основни обекти на бойното поле в Украйна ", се споделя още в публикацията на американския президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР