Някои съдебни изслушвания ще бъдат отложени при извънредни мерки, за

...
Някои съдебни изслушвания ще бъдат отложени при извънредни мерки, за
Коментари Харесай

Хаос в съдилищата, тъй като изслушванията бяха отложени в последния момент в плана за извънредни ситуации, тъй като в затворите няма места

Някои правосъдни чувания ще бъдат отсрочени при изключителни ограничения, с цел да се оправят с неналичието на затворнически килии.

Хората, които са задържани, може да бъдат принудени да останат в полицейските килии, вместо да участват на чуванията си за освобождение под гаранция в някои елементи на Англия заради пренаселеността. Някои затворнически и правосъдни чиновници се отклоняват от нормалните си отговорности, с цел да оценят потенциала в района и да подсигуряват, че по-сериозните закононарушения са предпочитани.

Планът за изключителни обстановки, прочут като интервенция " Ранна зора ", разрешава първото правосъдно чуване на обвинените да бъде отсрочено. Очаква се да бъде на място към седмица. Експерти споделят, че това ще значи, че жертви, очевидци, обвинени и юристи ще се явят в магистратските съдилища единствено с цел да схванат, че делата им са били забавени.

Мирър схваща, че мярката сега е задействана в Лондон и Североизток, само че може да се разшири в Англия и Уелс. Преди то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР