Ясно е, че принцеса Ан има тясна връзка с двете

...
Ясно е, че принцеса Ан има тясна връзка с двете
Коментари Харесай

Зара Тиндал разкрива „най-досадния“ навик на принцеса Ан - и дори Питър се съгласява

Ясно е, че принцеса Ан има тясна връзка с двете си деца, Зара Тиндал и Питър Филипс. Но те признаха, че има нещо в майка им, което намират за „ дразнещо “.

Единствената щерка на починалата кралица, кралската принцеса, е известна със своето безсмислено отношение, твърдоглав труд и непреклонност отдаденост на дълга - нещо, което тя поддържаше от самото начало, до момента в който създаваше семейство. Решавайки да отхвърли кралските трофеи за Питър и Зара, Ан се концентрира върху запазването на детството им допустимо най-нормално и основателно.

Зара и Питър - чийто татко е първият брачен партньор на Ан, капитан Марк Филипс - отдадоха любяща респект на своите майка в изявление за 70-ия й рожден ден през 2020 година В него те се пошегуваха с обстоятелството, че се опасяват да я помолят да понижи темпото, както и разкриха една линия, която намират за „ досадна “.

Седнала до по-големия си брат, Зара, която през днешния ден чества 43-ия си рожден ден, означи: „ Тя е като гъба, не е за поверие, информацията, която се съхранява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР