Американският баскетболист ЛеБрон Джеймс планира да прекара време със семейството

...
Американският баскетболист ЛеБрон Джеймс планира да прекара време със семейството
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс ще си вземе кратка почивка преди да насочи усилията си към Париж 2024

Американският баскетболист ЛеБрон Джеймс възнамерява да прекара време със фамилията си и да даде отмора на тялото си преди да насочи внимание към националния тим на Съединени американски щати и идните Олимпийски игри в Париж 2024.

За изпълнител №1 в историята на Националната баскетболна асоциация (НБА) сезонът завърши, откакто неговият Лос Анджелис Лейкърс отпадна още на старта на плейофите от първенеца Денвър Нъгетс.

" Сега е време за фамилията, а след няколко месеца би трябвало да отида в Лас Вегас за подготвителен камп. Трябва да дам отмора на тялото си, с цел да се приготвя за националния отбор ", съобщи Джеймс, който има време до 29 юни, с цел да реши дали ще се възползва от финалната година от контракта си с Лос Анджелис Лейкърс за 51.4 милиона $, да стане свободен сътрудник или да приключи кариерата си.

Ръководството на Лос Анджелис Лейкърс е готово също по този начин евентуално да избере и най-големия наследник на ЛеБрон - Брони Джеймс в драфта на НБА през юни, в случай че това ще помогне да задържат татко му в тима. Преди време именитият състезател съобщи, че желае да завърши кариерата си паралелно до 19-годишния си наследник, само че в последно време не го е повтарял.

" Очевидно съм мислил за това в предишното, само че в края на краищата детето би трябвало да прави това, което желае. Вече даже не желая да споделям дете. Той е млад мъж и ще реши какво желае да прави, и по какъв начин желае да върви кариерата му. Но самият факт, че приказваме за това е много готин ", разяснява Джеймс.

Четирикратният притежател на премията MVP в НБА и притежател на общо четири трофеи от шампионата разкри още, че всичките тези години в спорта са били натоварващи, само че всичко " е и доста възнаграждаващо "

" Много е натоварващо. Психически, физически, всячески... само че е и доста възнаграждаващо. Ако обичате играта, процеса и обичате да бъдете велики, тогава нямате нищо срещу да понесете нужното върху тялото, мозъка и душeвността си ", приключи ЛеБрон Джеймс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР