Пирин направи равенство 0:0 с гостуващия Хебър в мач от

...
Пирин направи равенство 0:0 с гостуващия Хебър в мач от
Коментари Харесай

Пирин и Хебър завършиха при нулево равенство

Пирин направи тъждество 0:0 с гостуващия Хебър в мач от 34-ия кръг от Първа лига.

След близо 18 минути игра Йоан Н`зи напредна и стреля, само че вратарят Максим Ковальов мазета топката без особени проблеми.

До края на първата част двата тима продължиха да работят внимателно и не се стигна до никакви други благоприятни условия за гол.

В 58-ата минута Йоан Н`зи още веднъж опита да заплаши вратата, защитавана от Ковальов. Този път той тества шанса си от границата на наказателното поле, откакто топката му беше заложена от Николас Пенев, само че вратарят на домакините хвана топката.



Три минути по-късно гостите от Пазарджик проведоха още една рискова офанзива. Н`зи подаде за Шейх Диаманка в наказателното поле. Той се обърна и насочи компактен удар, който мина около лявата греда.

В 78-ата минута рисков удар на Атанас Кабов се отби в гредата на вратата на Пирин.

Пирин е на 13-то място в класирането с 32 точки, до момента в който Хебър е с точка по-малко на 14-та позиция в Първа лига.

Срещата беше от изключителна значимост и за двата тима, защото можеше да дефинира ориста им на елитни тимове. Към момента и двата отбора са съществено застрашени от изпадане, какъвто е и Ботев Враца.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР