Старши треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо говори за своите

...
Старши треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо говори за своите
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Готови сме за финала срещу Аталанта, очаквам великолепна атмосфера на стадиона в Дъблин

Старши треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо приказва за своите ирландски връзки преди финала в Лига Европа в Дъблин сред немския първенец и Аталанта в сряда.

Испанският управител на " аспирините " изведе тима до купата в Първа Бундеслига без да допусне проваляне, а до края на сезона може да завоюва още два трофея.

" Наслаждавал съм се на лятото тук, макар че времето беше много друго спрямо това в Северна Испания. Културата също е доста, доста друга. Играл съм и галски футбол. Винаги е необикновено да бъда още веднъж в Дъблин. Чувствам мощна връзка по-късно. В годините ми в Ливърпул връзките с Република Ирландия бяха доста мощни. Стадионът е приказен, сигурен съм, че на нашите почитатели доста ще им хареса. Те ще имат страховит ден в Дъблин преди мача. Очаквам превъзходна атмосфера ", сподели Алонсо, представен от вестник Айриш Мирър във вторник.

Байер може да завоюва Купата на Германия и Лига Европа и да запише исторически " требъл ". Леверкузен е без проваляне в 51 следващи мача във всички шампионати.



" Готови сме изцяло и разполагаме с необикновен състав. По време на сезона футболистите ми демонстрираха, че са подготвени тъкмо за такива мачове. Показахме, че сме доста мощни душевен и имаме голяма убеденост. Може да се оправим още веднъж. Аталанта прави доста мощна акция. Отборите, водени от треньора Джанпиеро Гасперини, постоянно имат доста ясна концепция. Играят мощно в Европа, само че ние би трябвало да се оправим добре тактически ", сподели още Шаби Алонсо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР