,,Ние сме новият полъх, вместо да са ми благодарни, че

...
,,Ние сме новият полъх, вместо да са ми благодарни, че
Коментари Харесай

Лидерът на ,,Величие``: Ние сме новия полъх в НС, трябва да са ни благодарни, че се появихме

,,Ние сме новият лъх, вместо да са ми признателни, че дойдохме тук, че дойдохме непроектирани от никого. Влезнахме в миг на революционна обстановка.``

Това съобщи ръководителят на партия,,Величие`` Николай Марков в предаването на Сашо Диков в ефира на,,Евродикоф``. Те са новите играчи на политическата сцена, откакто изненадаха всички с резултат- партията събра над 4% гласове и влезнаха в Народното събрание.

По отношение на изказванието, които Марков е изказал пред журналистът Мартин Карбовски, че,,Единственото избавление на България е Движение за права и свободи да пристигна на власт``, той изясни по този начин:

,,Казах го с цел да се види, че Движение за права и свободи постоянно са управлявали страната. Ако им дадем властта, ще се види, че тя постоянно е била в техните ръце. Бойко Борисов ли ще направи държавно управление или Делян Пеевски посредством Борисов?``, попита полковникът и съобщи, че не водачът на ГЕРБ, а че Пеевски ще ръководи Пеевски.

,,Защото познавам фрагментите. Пеевски държи Борисов с компромати по доста линии. Борисов също има компромати за Пеевски``, уточни Марков като мотив за изказванията си.

,,Ние сме новия лъх, вместо да са ми признателни, че дойдохме тук, че дойдохме непроектирани от никого, влезнахме в миг на революционна ситуация``, съобщи водачът на,,Величие``.

Николай Марков показа, че е поел всичките разноски по предизборната акцията, защото не била скъпа.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР