Американската звезда Мерилин Менсън беше обвинен от няколко жени в

...
Американската звезда Мерилин Менсън беше обвинен от няколко жени в
Коментари Харесай

5 жени обвиниха Мерилин Менсън в изнасилване

Американската звезда Мерилин Менсън беше упрекнат от няколко дами в тормоз и обезчестяване, а една от тях е и актрисата Еван Рейчъл Ууд, с която той имаше връзка, заяви Франс прес.

Най-малко пет дами пуснаха по едно и също време в профилите си в Инстаграм обвинявания против ексцентричния Брайън Уорнър, по-познат с псевдонима си Мерилин Менсън. Тридесет и три годишната американска актриса Еван Рейчъл Ууд също съобщи, че е била манипулирана психически от него, когато още не била навършила 20 години.

Тя стана известна със сериала " Западен свят " в ролята на Долорес Абернати. С Менсън бяха двойка в продължение на няколко години преди годежа им през 2010 година, който беше негоден няколко месеца по-късно.

Снимка: Shutterstock  5 дами упрекнаха Мерилин Менсън в обезчестяване

През 2018 година Ууд свидетелства пред Камарата на представителите на американския Конгрес за издевателствата, на които е била подложена. В поста си в понеделник тя огласи името на своя принудител, което преди време отхвърли да спомене - Брайън Уорнър.

Четири други дами настояват, че са поддържали интимни връзки с него и упрекнаха музиканта в операции, тормоз, закани и принуждение. Едната дама, чиято връзка е почнала през 2015 година, загатва за няколко изнасилвания от страна на Менсън.

52-годишният Мерилин Менсън е един от най-ексцентричните реализатори на нашето време. Псевдонимът му е формиран от имената на секс признака Мерилин Монро и на нарушителя Чарлз Менсън. Той носи две лещи с друг цвят, появява се разчорлен на сцената и с тежък мрачен грим. Представител на течението " шок-рок ".

Обвиняващите го дами са били в антуража на групата му и го разказват като манипулатор, заплашващ ги със гибел и стимулиращ ги към наркомания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР