В профила си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ каза,

...
В профила си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ каза,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бащата на сглобката беше Алексей Петров

В профила си в обществената мрежа водачът на ГЕРБ сподели, че " същинският татко на сглобката беше починалият Алексей Петров "
Прочетете още
" Днес Петков сподели - Пашата споделил... ще си го съдят хората. 20-30 години не съм го и чул. Алексей Петров, който направи сглобката, бяха в един тим. Толкова къса памет - същинският татко на сглобката беше починалият Петров. Той беше поръчител пред мен за тези хора. Вместо да се схванат, той отново - кой каквото направи, Бойко Борисов му е отговорен. И най-после - " ще преговаряме единствено с Бойко Борисов за нова сглобка ". Ние виждаме метод на мислене, който не знам дали да го разясня въобще - имаше един сериал - " Фалшификаторът от Черния кос " - те не се усещат отговорни за нищо - различен е отговорен ", разяснява дейностите на някогашните си сътрудници.

" Абе, кой квото направи, Бойко Борисов му отговорен за всичко и най-после на изречението ще преговаряме с Бойко Борисов за нова сглобка ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ се пошегува като напомни думите на Йорданка Фандъкова, че " по-добър министър председател от тебе няма ". " Открийте разликите ", прикани той.

" Когато преговаряхме за държавно управление - бяхме единствено аз и Асен Василев и аз писах на лист, правилно, листът остана у него - той го удостовери че е по този начин. Ние бяхме на един вътрешен министър от държавно управление, което да имаме. А за какво толкоз им би трябвало вътрешен министър, ДАНС, прокурор - в последните дни стартира да става все по-ясно. Кирил Петков си призна, че по трето римско за 160-те гласа за регулаторите - удостовери публучно че Пеевски им е отстъпил. Опорката и е че Пеевски командва ГЕРБ. Аз съм надживял егото си. ".

" Аз скоро си мислех - като основен секретар най-известната фигура беше на основният секретар. Яд ме е, че ми седят портретите до всички тези хора. Това е истината. Но те не са другари на истината ".

По думите му " сега ни ръководи смяна и тя ни докара до това състояние. Не е ясно къде отиват парите, потъват някъде ", безапелационен беше Борисов във връзка " осакатяването " финансиране от над 7млн. лв. за ремонтирането на културен дом " Средец ". От обществената мрежа Борисов изрази вяра, че общинските съветници ще трансформират това, съобщи Българска национална телевизия. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР