Риши Сунак отхвърли идеята за приемане на връщането на търсещи

...
Риши Сунак отхвърли идеята за приемане на връщането на търсещи
Коментари Харесай

Риши Сунак „не се интересува“ от споразумение за връщане на търсещи убежище с Ирландия

Риши Сунак отхвърли концепцията за приемане на връщането на търсещи леговище от републиката на фона на опасенията, че политиката на английското държавно управление за Руанда подтиква потока от мигранти през границата със Севера.

Британският министър председател сподели, че „ не се интересува “ от каквато и да е договорка за връщане, в случай че Европейският съюз не разреши на Обединеното кралство да изпрати назад търсещи леговище лица, които са прекосили Ламанша от Франция.

Проблемът беше емфатичен след приемането на законодателството на държавното управление на Обединеното кралство за Руанда, което отваря пътя за изпращане на търсещи леговище на еднопосочно пътешестване до африканската нация.

Британското държавно управление приветства възпиращия резултат на схемата за Руанда, която има за цел да помогне за прекъсването на прекосяването на дребни лодки от Франция.

Но като вследствие на това министърът на правораздаването съобщи, че броят на търсещите леговище, преминаващи от север, в този момент е „ по-висок от 80 % “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР