Американска майка и 19-годишната й дъщеря преживяха истински кошмар на

...
Американска майка и 19-годишната й дъщеря преживяха истински кошмар на
Коментари Харесай

Кошмар! Какво се случва в ресторант на ужасите в Миконос

Американска майка и 19-годишната й щерка претърпяха същински призрачен сън на гръцкия остров Миконос, откакто за два коктейла мохито с два крайници на раци получиха сметка от 600 евро. За ужасяващата преживелица споделя „ Дейли Мейл ”, представен от Марица..

Бренда Малтън и щерка й Кейлия считали да прекарат идиличен ден на плажа Платис гиялос. Вместо това двете дами са заплашвани от наглите сервитьори на ресторант „ KD Oyster ” с полиция и съд.

Оказва се, че още десетки непознати туристи се оплакват от престъпните практики на мошениците от ресторанта.

„ Поръчахме си два коктейла и два рачешки крака- когато тръгнахме да плащаме ни връчиха сметка за 641.15 $ или към 600 евро. Казах – две мохито и два крайници не могат да костват толкоз! Те ми споделиха, че ще извикат полицията и ще стоим там до момента в който не платим ”, споделя потресената Бренда. 

Хватката на гръцките мошеници е, че оферират безвъзмездни шезлонги на плажната линия. Който клъвне и седна на шезлонг незабавно е предупреждаван, че би трябвало да поръча нещо. И по-късно заплаща.

А в случай че откаже викат локалната полиция, която постоянно е на страната на сервитьорите и не намира нищо неправилно в цените.

Бренда и щерка й седнали, поръчали два коктейла, само че сервитьорът бил толкоз нагъл и няколко пъти попитал каква храна ще поръчат.

„ Само с цел да ни се махне от главата поръчахме по един рачешки крайник. Знаех, че ще е скъпо, само че не и 600 евро ”, споделя Бренда.

Ресторантът е включен в Tripadviser. Майката и дъщерята получили меню без цени. Други туристи минаващи по плажа ги предизвестили да не поръчват нищо в този ресторант, само че към този момент било късно.

В „ KD Oyster ” има и охладител за отлежали виновност. Няма цена под 5000 евро битулката. 

След експлоадирането на абсурда, десетки задгранични туристи се оплакват от същото заплашително държание от личния състав на ресторанта.

„ Накараха ме да платя с кредитна карта, когато им желаех записка, ми отхвърлиха ”, споделя един от ударените.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР