Американска котка, която тежи 11 кг, завладя интернет с мързеливата

...
Американска котка, която тежи 11 кг, завладя интернет с мързеливата
Коментари Харесай

Пухкаво коте завладя интернет с мързеливата си тренировка

Американска котка, която тежи 11 кг, завладя интернет с мързеливата си подготовка за намаляване , заяви Си Ен Ен. Видеото по какъв начин котката Синдърблок „ бяга “ , седейки край подготвителния апарат, е гледано повече от 2,2 милиона пъти.
 

Ветеринарната болница, която се грижи за Синдърблок , откакто собственичката й се отказала от нея, е качила клипчето с тренировката във Фейсбук с вярата то да накара всички, гледащи животни, да не им разрешават да напълнеят. Във видеото дебелата сива късокосместа котка движи мързеливо единствено едната си лапичка на бягаща подводна пътечка и жално мяука.
               

A post shared by (@northshore_vet) on Oct 22, 2019 at 6:37pm PDT

Тя незабавно умили ползвателите на Twitter. „ Всички сме като нея “, написа един от тях. „ Кой от нас не е плакал на бягаща пътека “, означи различен. „ Мисля, че тя се хареса доста, тъй като хората се отъждествяват с нея “, разяснява и Брита Кифни от ветеринарната болница Нортшоър в Белингам, покрай канадската граница.
               

A post shared by (@northshore_vet) on Oct 20, 2019 at 5:44am PDT

Собственичката на 8-годишната Синдърблок я завела в болничното заведение за евтаназия , тъй като повече не можела да се грижи за нея. Самата тя била болна, а трябвало да гледа и страдащия си от деменция татко. Директорката на болничното заведение обаче съжалила дебеланката и помолила дамата да й разреши да се грижи за нея. 
               

A post shared by (@northshore_vet) on Oct 25, 2019 at 3:33pm PDT

Синдърблок надебеляла толкоз, тъй като бащата я прехранвал. Почти 60% от домашните котки са или с наднормено тегло, или със затлъстяване. Много хора даже не си дават сметка, че те са с спомагателни килограми.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР