Акумулира се сериозен гняв срещу протестиращите. Все повече хора недоволстват,

...
Акумулира се сериозен гняв срещу протестиращите. Все повече хора недоволстват,
Коментари Харесай

Очаквано - гняв срещу палаткаджиите

Акумулира се сериозен яд против протестиращите. Все повече хора недоволстват, че не могат да си правят работата, за коят им се заплаща и изхранват фамилиите си.

Мъж, облечен в работни облекла, се появи на блокадата при протестиращите с палатките на Орлов мост, където от два дни придвижването е блокирано и стотици софиянци се оплакват, че стигат мъчно до работа.

Той прекъсна техните полемики, изля бирата си и попита протестиращите дали са платени. Това провокира гнева на хората от блокадата, а мъжът беше изведен от полицията, оповестява bTV.

Оказа се, че мъжът е служащ, чиито недоволства са свързани с това, че не може да стигне от вкъщи до работата си.

Пред bTV мъжът - Борис Николов, изясни, че не е подбудител, а жител, който е неудовлетворен, че не може да се прибере до дома си от работа, тъй като рейс 72 е спрян от придвижване поради лентяите от блокадата.

Протестът на най-голямото кръстовище в София продължава втори ден, като недоволните са безапелационни, че няма да си тръгнат, до момента в който държавното управление не подаде оставка.

На мястото има 10-ина палатки, а от Столична община оповестиха, че имат десетки тъжби против измененията в градския превоз.

" Прекалено доста си мълчим и не влизаме в пререкания, само че това ще има край ", съобщи пък различен софиянец, разгневен от обстоятелството, че протестйрите му пречат да си прави отговорностите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР