Актрисата Дженифър Анистън не дава втори шанс на хората, когато

...
Актрисата Дженифър Анистън не дава втори шанс на хората, когато
Коментари Харесай

Дженифър Анистън ограничава контактите си с приятели, които не искат да се ваксинират

Актрисата Дженифър Анистън не дава втори късмет на хората, когато обсъжданата тематика е COVID-19. Носителката на премия "Златен глобуси " разгласи, че е стеснила много приятелския кръг, като е базирала решението си на основата на това кой от тях е имунизиран и кой не.
"Все още има една огромна група антиваксъри или такива, които просто не желаят да чуят обстоятелствата. Това е същински позор ", показа тя в изявление за InStyler.
Актрисата е една от най-стриктните звезди, когато става въпрос за ограничения против Коронавирус, откогато стартира пандемията преди повече от година. Анистън нееднократно е молила своите близо 38 млн. почитатели да носят маски, а напоследък приканва постоянно и за имунизация.Дженифър Анистън разкрива, че е имала и съществени опасения, когато са снимали специфичния епизод на "Приятели ". Истински се тормозила, когато схванала, че ще има аудитория онлайн.Наскоро актрисата се похвали пред People, че по време на локдауна се е научила да медитира и го прави всеки ден.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР