Ако търсите нов автомобил и в същото време отдавате голямо

...
Ако търсите нов автомобил и в същото време отдавате голямо
Коментари Харесай

Kia Flex - абонамент за автомобил за индивидуални нужди от мобилност

Ако търсите нов автомобил и в това време отдавате огромно значение на гъвкавостта, корейският производител на коли Kia предлага опция на покупката и лизинга с предлагането " Kia Flex ". Новата абонаментна услуга, която Kia внедрява дружно с пионера в автомобилния абонамент Fleetpool, към този момент включва необятна гама от модели, в това число електрифицирани транспортни средства, и следва непрестанно да се уголемява. Автомобилите могат да бъдат определени и абонирани бързо и комфортно на уеб страницата flex.kia.de, като можете да избирате сред интервали на абонамент от 18, 12 или 6 месеца, според от самостоятелните потребности от подвижност.

Фиксираната месечна цена включва всичко като покрива всички разноски, от налога върху транспортното средство и застраховката до поддръжката, като се изключи зареждане с гориво или с ток. Договорът завършва автоматизирано при приключване на абонамента.

„ Нашата нова абонаментна услуга „ Kia Flex “ е значима стъпка по пътя ни от чист авто производител към снабдител на устойчиви и насочени към бъдещето решения за подвижност “ - споделя Томас Дюрен, ръководещ шеф на Kia Германия - „ Много автомобилисти търсят гъвкави предложения за подвижност, които могат да употребяват комфортно, в случай че е належащо. С „ Kia Flex “ ние предлагаме на тези най-вече по-млади клиенти самостоятелен нехаен пакет с цялостна бистрота, който може да бъде запазен онлайн и е наличен в цялата страна, поддържан от нашата дилърска и сервизна мрежа. “

„ Kia Flex “ също е идеално решение за клиенти, които биха желали да тестват автомобил за по-дълъг интервал от време. Наличните транспортни средства варират от дребните коли Rio и Stonic до кросовъра Niro EV и цялостното семейство компактни коли Ceed, като и компактния SUV Sportage. В допълнение към другите транспортни средства и интервали на абонамент, клиентите могат да избират сред разнообразни годишни пробеги от 10 000 до 30 000 километра.

Месечните вноски за 12-месечен абонамент с 10 000 километра на година стартират от 359 евро за Kia Rio и възлизат на 529 евро за Niro EV Vision да вземем за пример. За разлика от доста лизингови контракти, тук няма нито първична вноска, нито последна вноска. Месечните вноски покриват всички разноски като се изключи гориво или електричество и експлоатационни материали като двигателно масло или охлаждаща течност. Те също по този начин включват сезонни гуми и инспекция на автомобила преди връщане.

След избор на модел Kia и мечтаните условия, резервацията може да бъде осъществена единствено за няколко минути. Веднага откакто потребителят се записва или при положение на действителен профил и влезе в системата, той може да качи нужните документи, преди договорът за абонамент да бъде подписан онлайн в последната стъпка. Ако желаят, клиентите могат да получат своята абонаментна Kia непосредствено до входната им врата против в допълнение възнаграждение.

Всеки, който желае да се абонира за Kia, би трябвало да е навършил 21 години, да има шофьорска брошура категория B, да обитава в Германия и да има банкови данни в държава-членка на Европейски Съюз и да има позитивен кредитен доклад. В допълнение към договорния сътрудник, членове на фамилията от първа степен и лица, живеещи в семейството, които са навършили 21 години, могат да ръководят абонираното транспортно средство.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР