Компанията за коли под наем Avis пуска павилиони за самообслужване

...
Компанията за коли под наем Avis пуска павилиони за самообслужване
Коментари Харесай

По-бързо и лесно наемане на рентакар от Avis

Компанията за коли чартърен Avis пуска павилиони за самообслужване в Германия за първи път. Клиентите могат да вземат ключовете на определената кола чартърен от машина и към този момент могат да получат своя ключ за кола чартърен в границите на 30 секунди след сканиране на QR кода. Новата оферта за самообслужване през павилионите е интегрирана в приложението Avis и предлага безхартиена услуга и равномерен преход от резервация към приемане на ключовете.

След осъществяване на резервация клиентите удостоверяват самоличността си посредством приложението Avis, преди да изберат автомобила си. След това ще получат QR код, който ще бъде сканиран в павилиона, с цел да вземат ключовете за автомобила.

За Avisускоряването на процеса на наемане за клиентите е извънредно значимо. Компанията към този момент съществено е признала централната роля на дигитализацията в промишлеността. След въвеждането на павилиони за самообслужване, удовлетвореността на клиентите се е нараснала със 17 % на съответните станции. Павилионите за самообслужване са ситуирани на стратегически дестинации като летища и оказват помощ на клиентите да избегнат чакането на гишето и да тръгнат по-бързо с колата си чартърен.

Това ново предложение акцентира уговорката на Avis за непрестанно възстановяване на потребителско преживяване посредством непрекъснати нововъведения. В момента услугата се предлага без спомагателни разноски за членовете на Avis Preferred, безплатната стратегия за преданост на Avis. В Германия павилиони за самообслужване сега има в Берлин и на летищата в Мюнхен, Дюселдорф и Франкфурт на Майн.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР